Succesverhalen

JAN VAN OPSTAL

ZELFSTANDIG SOFTWARE ENGINEER

 

Ondanks meerdere dokters bezoeken, kinesitherapie sessies en bezoeken aan specialisten, bleef ik als jonge dertiger problemen hebben met mijn rug en knieën. Lopen? Nee, dat is niets meer voor jou, zoek maar een andere sport, hoorde ik steeds.

 

Om een chirurgische ingreep te vermijden, ga je dan op zoek naar andere oplossingen en ben ik bij Functional Training terecht gekomen. Na het gesprek met Max was het me duidelijk dat er wel serieus omgesprongen werd met de problemen waarvoor ik kwam, dat ik aan het werk moest, maar dat er ook wel realistische doelen gesteld werden.

 

Eén sessie per week met Bart of Max met dan 1 à 2 keer per week zelf een half uurtje thuis trainen was geen hoge verwachting. Met de nodige excuses paraat was het voor mij dan toch een uitdaging om steeds die 2 keer per week effectief uit te voeren. Maar door de goede coaching en op den duur het gevoel van: dit heeft wel effect gaat dat steeds beter lukken. Ook als het eens niet gelukt was, werd er mee gezocht naar betere momenten/manieren om het in te plannen in een druk schema. Want wie heeft het nu niet druk… Samen werden er doelen gesteld, iets waar ik naartoe kon werken, en doelen die ook effectief gehaald werden. Kleine overwinningen die enorm motiverend werkten.

 

Elke training is het terug een verrassing wat ze weer uit hun hoed toveren. Lichte trainingen, zware trainingen, maar stiekem altijd wel op maat. En raar maar waar, na enkele weken altijd wel een moment om naar uit te kijken!

 

De persoonlijke aanpak, op maat, en vakkundig, heeft mij pijnvrij gekregen, en ondertussen ben ik toch ook al een verdienstelijk stuk aan het lopen! Iets wat ik in jaren niet meer gedaan had. Het voelt goed om terug in beweging te kunnen zijn, de eerste keer een volledige dag in de tuin werken zonder het de volgende dagen te moeten bekopen, was een overwinning op zich.

 

Mijn rug zal altijd een zwak punt blijven en zelf zal ik hier altijd aan moeten blijven werken, blijven oefenen, trainen, en in beweging zijn. Maar met de hulp van mijn trainers en Functional training geloof ik dat ik het deze keer zal volhouden!

 

#iamfunctional #youarefunctional

 

 

KEVIN & THIJS

ZELFSTANDIG PROJECTONTWIKKELAARS ( IMPACTUM )

John Cutting - Personal Trainer

Kevin: Wat ik leuk vind aan deze studio? De persoonlijke benadering, training afgestemd op ieder zijn persoonlijke interesses en in functie van zelf te bepalen doelen. Combinatie van boksen en functional training zorgt voor afwisseling en een volledige workout. En daarnaast is het ook fun omdat ik af en toe Thijs eens ongestraft op zijn gezicht mag kloppen 😁

 

Thijs: Het feit dat je samen en op locatie traint, zorgt er ook voor dat je de training volhoudt in tegenstelling tot het zoveelste fitness abonnement dat na een paar weken terug in de schuif belandt. Een training met Max of Fiona ‘s ochtends gevolgd door een koffietje, met liefde gemaakt door Greet, is het ideale begin van de werkdag 😉👌

 

Kevin: We runnen samen een zaak in projectontwikkeling en hebben allebei een druk leven maar vinden het ook belangrijk om voldoende te sporten. Een gezonde geest in een gezond lichaam dus.

 

Thijs: De persoonlijke begeleiding zorgt er ook voor dat je sneller stappen kan zetten. Fouten worden snel opgemerkt en bijgestuurd wat blessures vermijdt en ervoor zorgt dat je sneller vooruitgaat.

 

Kevin: Na ongeveer een jaar training merken we duidelijk het verschil met vroeger: een betere lichaamshouding, stabiliteit, sterkere spieren en een betere conditie. Ook wat het boksen betreft, is onze techniek er duidelijk op vooruitgegaan.

 

Ondertussen zijn we echte ambassadeurs geworden en kunnen we iedereen aanraden om functional training ook eens uit te proberen: zo trainen onze vrouwen al regelmatig mee en zijn enkele vrienden recent ook gestart.

 

#iamfunctional #youarefunctional

 

Copyright @ Move to Live BVBA - All rights reserved

FUNCTIONAL TRAINING LILLE

 

Functional Training Lille is een ruimte waar je kan logeren, vergaderen én sporten.

We zijn geen fitnesscentrum, maar bieden uitsluitend individuele begeleiding aan. Je kan hier ook sportief vergaderen met je collega's of overnachten in de gezellige gastenkamer.

 

CONTACTGEGEVENS

 

Houtzijde 103, 2275 LILLE (België)

GPS: +51°15' 31.57", +4°49' 58.55"

 

T: 0032 (0) 471 667 430

E: info@outsidethebox.be

W: lille.functionaltraining.be