HOMEFITNESS

BLIJF BEWEGEN...OOK IN JE KOT!

"In deze moeilijke tijden van Covid-19 quarantaine zie ik een wilde groei van zelfgemaakte online trainingsvideo's aangeboden door fitnesscenters en personal trainers. Thuisfitnessvideo's zijn niets nieuws: sinds de jaren '80 zijn er miljoenen VHS-video's verkocht en recentelijk zijn we de telling van de Youtube-fitnesskanalen kwijtgeraakt. Thuisfitness zal volgens mij nooit in de plaats komen van de LIVE-coaching. We hebben het over waardevolle vormen van coaching, maar helemaal niet te vergelijken (iets met appels en peren...). Bovendien is niet elke goede coach ook een goede videopresentator (en omgekeerd). Dus, in plaats van me een nieuwe Jane Fonda te improviseren, heb ik besloten om rond te kijken wat er al op Youtube staat, een selectie te maken en met jullie te delen wat ik denk dat het een perfecte wekelijkse routine is om jullie op de been te houden"

Sportieve Groeten, Max
(Functional Training Network)

De aardige dame in de video's is Maddie Lymburger. Ze heeft een Youtube-kanaal met bijna 2 miljoen volgers en een enorme hoeveelheid (goede) trainingsvideo's. Ik heb een selectie voor je gemaakt en ze op een wekelijks schema gezet. Als je haar video's leuk vindt, raad ik je ten zeerste aan je te abonneren...


✘ I N S T A G R A M: @madfit.ig
✘ T W I T T E R: @maddielymburner
✘ F A C E B O O K: facebook.com/madfit.ig

Always, before any session

5' WARM UP


Dit is een super eenvoudige 5 minuten durende warming-up die je kunt gebruiken voor thuisworkouts! Het is belangrijk om je bloedstroom hoger te krijgen en je spieren en pezen klaar te maken voor actie, voordat je aan je dagelijkse trainingsroutine begint.Maandag

20' AT HOME LEGS


Dit is een no-repeat training. Je doet maar één keer verschillende oefeningen en dan ga je naar de volgende oefening. De manier waarop deze training is opgebouwd is 40 seconden werk, 20 seconden rust. Je hebt alleen een bankje, een stoel of een lage tafel nodig.

Dinsdag

20' TOTAL CORE


Deze 20' core training is ontworpen om jouw buikspierenkracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Je gaat meer dan 20 verschillende bewegingen doen in een mooi en gemakkelijk 'flow'. Zorg voor een beetje ruimte en een zachte mat om op te liggen.

Woensdag

15' UPPER BODY


Deze training is geheel zonder materiaal en geschikt voor beginners. Je hebt een beetje wandruimte nodig, dus zorg ervoor dat je een vrije wand hebt waar je traint.

Donderdag

20' FULL BODY (NO EQUIPMENT)


Alles wat je nodig hebt voor deze training is jezelf, een beetje ruimte en een zacht oppervlak zo'n mat omdat je veel op de grond zal liggen. Na een paar minuten opwarmen gevolgd door veel squats, lunges en core-oefeningen.

Vrijdag

ABS & BOOTY


Een 15 minuten durende thuisworkout voor je buik  en billen!  Geheel zonder materiaal!

Wanneer je energie nodig hebt:
10' CARDIO (NO JUMPING)Voelt je een kleine dip in het energieniveau gedurende de dag? Heb je te lang gezeten en voel je je traag? Probeer na 5' warmu up (zie hierboven op deze pagina) je uit te dagen in deze pittige 10' cardio training om wat adrenaline vrij te maken!

Wanneer je rust nodig hebt:

20 min Full Body STRETCH/YOGA for STRESS & ANXIETY Relief


Ontstressen met deze 20 minuten durende kalmerende yogaroutine . Lichte en gemakkelijke lichaamsrekkingen tegen stress en angst , ideaal om te doen 's avonds voor de nachtrust. 

FUNCTIONAL TRAINING LILLE


Functional Training Lille is een ruimte waar je kan logeren, vergaderen én sporten.

We zijn geen fitnesscentrum, maar bieden uitsluitend  individuele begeleiding aan. Je kan hier ook sportief vergaderen met je collega's of overnachten in de gezellige gastenkamer.


CONTACTGEGEVENS


Houtzijde 103, 2275 LILLE (België)

GPS: +51°15' 31.57", +4°49' 58.55"


T:  0032 (0) 471 667 430

E:  info@outsidethebox.be

W: lille.functionaltraining.beCopyright @ Move to Live BVBA - All rights reserved - Privacy Policy