sleep

LOGEREN IN DE NATUUR

Op 25 minuten van Antwerpen is onze gastenkamer de ideale plek om even stoom af te laten. Er is een en-suite slaapkamer op de eerste verdieping met dubbel bed en bad/douche en toilet.  Fiets- en wandelkaarten beschikbaar.

  • Gratis parking voor de deur
  • Gratis WIFI 
  • Gratis gebruik van de keuken
  • Privé tuintje


Prijzen:

€80/nacht voor 2 personen 

€60/nacht voor 1 persoon

Ontbijt NIET inbegrepen, wel gratis koffie en thee.


Huisreglement:


  • Uitsluitend niet rokers gebouw 
  • Honden toegelaten alleen na overleg
  • Inchecken vanaf 15u, vooraf uur bevestigen.
  • Uitchecken ten laatste om 12u. 


We hopen je snel te mogen begroeten!

Max en Greet

inkomhal
inkomhal
keuken
keuken
keuken
keuken
keuken
keuken
keuken
keuken
kamer + privé badkamer
kamer + privé badkamer
overzicht
overzicht
kamer
kamer
badkamer
badkamer
tv (netflix)
tv (netflix)
 
 
 
 
 

WAT TE DOEN IN DE BUURT

DE HEIHOEVE

Gezellige familiebistro en kinderboerderij voor een drankje , kleine snack of een uitgebreide maaltijd. Alle dagen open vanaf 11u.

DE WATERRAL

Per kano de Kleine Nete afvaren, de Kempen beleven op de rug van een paard, met mountainbike of fiets, te voet of in een huifkar...

DE LILSE BERGEN

Het recreatiedomein De Lilse Bergen is gelegen in een prachtig bosrijk gebied. In het midden van het domein is een grote zwemvijver gelegen.

BIERCAFE"DE CRAWAETT"

Biercafé in hartje Lille (kerkplein) met meer dan 100 bieren en gezellig terras. Gesloten op maandag


HET KARREWIEL

Leuke kinderboerderij met veel dieren en speelterrein. Je kan  hier terecht voor feestjes

huifkartochten

DE BROUWKETEL

Doorlopend keuken van 11:30 tot 21:30, met gezellig terras. In het weekend best vooraf reserveren. Gesloten maandag en dinsdag


LILSE GOLF CLUB

9 holes golfbaan gelegen in de bossen van Lille. Of je nu wenst te starten met golfen of al jaren ervaring heeft, je bent hier van harte welkom!

BOBBEJAANLAND

Pretpark met meer dan 40 attracties voor de hele familie waaronder thrill rides, achtbanen, waterattracties en shows.

TIPS VOOR EEN SPORTIEVE VAKANTIEWandelen


Op zoek naar mooie wandelingen in Lille? Op de toerismepagina van de Gemeente Lille kan je een twaalftal wandelbrochures vinden . De brochures zijn gratis verkrijgbaar aan het onthaal van het gemeentehuis, maar je kan ze ook kosteloos downloaden via deze link.


Fietsen (baan)


Onze locatie is gelegen naast het knooppunt n°86 (Antwerpse Kempen) van het fietsnetwerk. Stel zelf een route samen via de Routeplanner, of kies een route zoals de Molenroute. Je mag gerust fietskaarten bij ons lenen tijdens jouw verblijf.


Mountainbike


Voor onze deur passeert de GROENE LUS van de vaste mountainbikeroute Harlebeeke. Deze route is ingedeeld in 3 lussen (Groen-rood-blauw) goed voor 42km mountainbike plezier. Met de 8km verbindinglus kan je aansluiten aan de MTB-route Herentals, goed voor nog extra 50km MTB-plezier!


Lopen/Joggen


Op onze wei vind je het vertrekpunt van de looproute Lille/Beerse, waar kan je kiezen tussen verschillende aangegeven lussen. Het gaat om drie lussen van 4 à 5 kilometer die onderling met elkaar verbonden zijn. De omloop is overwegend onverhard. De omloop van Lille is verbonden met die van Beerse en Vosselaar. Op die manier is er een parcours gecreëerd van meer dan 20 kilometer. Het parcours is duidelijk bewegwijzerd met gekleurde driehoeken die lijken te lopen. Het overzichtsbord van de omloop in Lille vind je op onze wei.

Hier kan je een overzichtkaart downloaden.